Возраст: від 3 до 7 років
В "Школі радості" Олени Чернявскої стало вже доброю традицією проведення кулінарних майстер-класів від нашого професіонала - шеф-кухаря Інги Юріївни. Хлопчики і дівчатка освоюють в ігровій формі усі тонкощі кулінарної майстерності, проявляють креативність, прикрашаючи блюдо, а потім проходить весела дегустація готового шедевра.
У березні ми запрошує юних ласунів на незвичайно смачний майстер-клас по випічці карамелево-горіхового торта "Сфера".
Ніжний бісквіт, карамелевий прошарок, повітряний крем - перед шматочком цього торта неможливо встояти як дитині, так і дорослому. Такий десерт стане родзинкою будь-якого святкового столу.
Шеф-кухар дитячого саду з радістю поділиться усіма секретами приготування цього дуже смачного торта! Малюки освоять випічку повітряного бісквіта, побачать, як правильно робити золотисту карамель і найніжніший крем.
Після складання, діти зможуть прикрасити готовий торт горіхами і цукатами за своїм смаком. А потім усіх чекає чаювання в дружній компанії з дегустацією найсмачнішого торта - зробленого своїми руками!